В Луцьку “Весняний кубок 2015” з міні-футболу визначив переможців

В Луцьку “Весняний кубок 2015” з міні-футболу визначив переможців

03.03.15 08:13 0 626
У суботу та неділю в спортивному залі НВК № 24 комітет по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради спільно з федерацією футболу міста Луцька провели турнір з міні-футболу серед юнаків 2002-2003 років народження “Весняний кубок 2015”.

Цей турнір проводиться щорічно і є продовженням впровадження у нашому місті Національної інформаційної кампанії "Не дай СНІДУ Шанс!" "Fair play - Чесна гра". Також організатори ставили за мету популяризацію футболу серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів та ДЮСШ, формування у них основ здорового способу життя, а також сприяти підтримці дитячо-юнацького футболу.

У турнірі брали участь понад сто спортсменів з восьми команд дитячо-юнацьких спортивних шкіл міста Рожище, Горохів, Ківерці, футбольної школи “Волинь” і клуб “Денді” з Луцька.

Турнір відбувався в два етапи. На першому етапі шляхом жеребкування команди були поділені на дві групи по чотири команди і зіграли в одне коло кожна з кожною.

У групі А, набравши максимальну кількість очок, перемогла команда “Волинь-2002 — І”. Друге місце вибороли юні спортсмени ківерцівської ДЮСШ. Третє місце у команди “Волинь-2003- ІІ”, а четверте - у рожищан.

У групі Б боротьба була більш запеклою. Дві команди “Волинь-2003 - І” і ”Волинь-2002 - ІІ” набрали однакову кількість очок. Лише краща різниця забитих і пропущених очок вивела на перше місце другу команду ”Волинь-2002”. Третє місце у команди ДЮСШ Горохів, а на четвертому — луцький “Денді”.

На другому етапі (плей-офф) по дві кращі команди з кожної групи в іграх між собою визначали фіналістів.

У першому півфінальному матчі ”Волинь-2002 — ІІ” (тренер Олександр Антонюк) з рахунком 4:1 перемогла ДЮСШ Ківерці (тренер Віктор Люпа). В другому зустрілися дві команди з футбольної школи майстрів: “Волинь 2002-І” (тренер Олександр Антонюк) і “Волинь 2003-І” (тренер Дмитро Трефіловський). Перемогу з рахунком 5:2 святкували вихованці Олександра Антонюка.

В матчі за третє місце, в якому зустрічалися ДЮСШ (Ківерці) і “Волинь 2003-І”, незважаючи на юний вік спортсменів, на майданчику точилася справжня чоловіча боротьба. Основний час гри закінчився з рахунком 2:2. Тому для визначення переможця була призначена серія післяматчевих пенальті. У футбольній лотереї влучнішими були ківерчани, які забили два голи. Лучани відзначилися лише один раз. Отже у підсумку — 4:3 і ківерчани треті.

Фінал став поєдинком команд одного тренера - Олександра Антонюка. На майданчику одна одній протистояли дві команди його вихованців 2002 років народження. Першу половину гри активніше провела перша команда, яка зробила запас у три м'ячі. В другій — друга команда оговталася і спробувала вирівняти становище. Проте фінальний свисток судді зафіксував перемогу команди ”Волинь-2002 - І” з рахунком 4:3. Команда ”Волинь-2002 — ІІ” у підсумку друга.

По закінченні турніру переможці та призери нагороджені дипломами, кубками, медалями від організаторів змагань. Команда “Волинь 2003-І” і тренер Дмитро Трефіловський були нагороджені дипломом і медалями "Fair play - Чесна гра".

Також організатори визначили і нагородили призами кращих гравців. Кращим воротарем став Віктор Калиш (ДЮСШ Ківерці). Кращим захисником визнано гравця першої команди ”Волинь-2002” Романа Матвіюка, а кращим нападником - Миколу Романюка з другої команди ”Волинь-2002”. Забивши у всіх матчах сім м'ячів, кращим бомбардиром турніру став став Тарас Завадович з першої команди “Волинь 2003”

Від імені федерації футболу міста Луцька, за сприяння у проведенні змагань, призом був нагороджений координатор Національної інформаційної кампанії "Не дай СНІДУ Шанс!" "Fair play - Чесна гра" у місті Луцьку, вчитель фізичної культури НВК № 24 Віктор Єзерський.

На згадку про захоплюючі футбольні баталії всі учасники зробили фото на пам'ять.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: У Вінниці скоєно розбійний ...

КОМЕНТАРІ