В Луцьку відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації

В Луцьку відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації

03.03.15 08:32 0 713
Відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика (у режимі відеоселектору) з керівниками окремих територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, структурних підрозділів обласної державної адміністрації, головами районних державних адміністрацій, міськими головами. У відеоселекторній нараді брали участь міський голова Микола Романюк, заступник міського голови Лариса Соколовська, секретар міської ради Сергій Григоренко. Нарада розпочалася хвилиною мовчання в знак вшанування двох загиблих волинян в АТО, яких хоронили минулого тижня.

На нараді розглянули питання четвертої хвилі мобілізації. Зокрема, в.о. обласного військового комісара Роман Кулик повідомив, що перший етап четвертої хвилі мобілізації було виконано на 79%. 20 лютого розпочалося оповіщення другого етапу четвертої хвилі мобілізації. Володимир Гунчик акцентував на важливості проведення роз'яснювальної роботи щодо важливості проведення мобілізації, патріотичного виховання молоді.

При обговоренні питання виконання і наповнення бюджету області за два місяці, заслухали представників ГУ Державної фіскальної служби України у Волинській області, ГУ Державного казначейства у Волинській області та департаменту фінансів облдержадміністрації. Зазначалася позитивна динаміка виконання бюджету. За названий період на 66 мільйонів грн перевиконано місцевий бюджет. Луцький міський голова Микола Романюк принагідно просив Держказначейство надсилати субвенції для освіти та охорони здоров'я за кілька днів до завершення місяця, адже у лютому вона надійшла 27-го о 15.00, що ускладнило здійснення платежів.

Було також обговорено питання енергозбереження, енергоефективності та пожежної безпеки, недопущення спалювання посуші.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: рятувальники провели ...
Наступна новина: На Вінничині у ...

КОМЕНТАРІ