Волинські дільничні інспектори міліції звітують перед населенням

Волинські дільничні інспектори міліції звітують перед населенням

03.03.15 08:53 0 701
Під час таких зустрічей правоохоронці, з одного боку, доводять інформацію про результати своєї роботи, з іншого – отримують можливість при безпосередньому спілкуванні із людьми окреслити основні напрямки, які потребують покращення.

На Ковельщині в селищі Люблинець звітувався перед населенням дільничний інспектор міліції Андрій Тарасюк. Правоохоронець обслуговує цю дільницю більше року, тож питання, які турбують місцевих жителів, знає не з чуток. Більше того – «шериф» знаходить порозуміння із активом та безпосередньо із селищним головою Олександром Федонюком.

Андрій Тарасюк розповів присутнім про стан оперативної обстановки та громадського порядку на обслуговуваній території, а також про результати розгляду скарг і заяв громадян.

Протягом двох місяців нинішнього року розглянуто 12 звернень та повідомлень мешканців села. У результаті відкрито одне кримінальне провадження. Крім цього, 12 громадян притягнуто до адміністративної відповідальності, окрема четверо осіб – за вчинення насильства у сім'ї.

У своєму виступі дільничний зазначив, що на території дільниці постійно проводиться профілактика злочинів і правопорушень. У зоні особливої уваги – особи, схильні до їх вчинення, а також ті, хто веде антигромадський спосіб життя, зловживає спиртними напоями чи вживає наркотичні речовини. В даний час посилена профілактична робота з раніше судимими та особами, які формально підпадають під адміністративний нагляд.

На завершення жителі селища звернули увагу дільничного інспектора міліції на кризові сім'ї, боротьбу із самогоноварінням та продаж алкогольних напоїв неповнолітнім. Загалом роботу дільничного інспектора мешканці оцінили об'єктивно, висловивши свої побажання і пропозиції.

Підсумовуючи, селищний голова Олександр Федонюк відзначив, що дільничний інспектор перебуває, так би мовити, на своєму місці, а відтак зауважив:

– Треба працювати в єдиному тандемі – органи влади та правоохоронці. Тільки тоді можна досягти компромісу у вирішенні наболілих проблем і забезпечити спокій на вулицях населеного пункту.

Еліна БАГІНСЬКА,

Ковельський МВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ужгородські міліціонери ...
Наступна новина: На Вінничині ...

КОМЕНТАРІ