Валерій Коровій: «Ми повинні все робити для того,щоб крок за кроком розвивати Вінниччину» (+фото)

Валерій Коровій: «Ми повинні все робити для того,щоб крок за кроком розвивати Вінниччину» (+фото)

03.03.15 09:26 0 624
Голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій провів першу робочу нараду з керівниками департаментів та служб регіону, під час якої окреслив пріоритетні завдання, що стоять нині перед обласною владою.

«Як наголосив Президент України, базовим елементом на є консолідація управлінських кадрів задля розвитку Вінниччини та стабілізації ситуації. З огляду на ті військові виклики, які в нас є, ситуація достатньо непроста. Але життя продовжується, і ми повинні все робити для того, щоб крок за кроком розвивати Вінниччину», - наголосив Валерій Коровій.

Очільник регіону зазначив, що нині готується сесія обласної Ради, де розглядатиметься низка важливих питань, зокрема й щодо внесення змін та доповнень до обласного бюджету. І зважаючи на поточну ситуацію, дуже важливо якісно попрацювати над цим документом, аби увійти в нормальний режим роботи.

Особливу увагу, за словами Валерія Коровія, варто приділити підготовці до весняно-польових робіт. «Важливо, щоб ми розуміли: сільське господарство – це саме та галузь, яка створює робочі місця і дає можливість забезпечувати людей, що там працюють, заробітною платою», - підкреслив голова ОДА. Водночас він зауважив: зважаючи на ранню весну, вже необхідно розпочинати комплекс робіт з благоустрою навколо доріг, у селах та селищах регіону.

Не менш важливою позицією, за словами керівника області, залишається забезпечення нормального режиму роботи закладів бюджетної сфери регіону.

На завершення наради Валерій Коровій наголосив: зусилля органів виконавчої влади мають бути спрямовані на те, щоб люди відчували позитивні зміни. Тож націленість на конкретні результати, поряд із професіоналізмом та людяністю, - один із головних критеріїв роботи владної команди області.









Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільська ОДА ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ