На Вінничині фальсифікований елітний алкоголь на суму 350 тисяч гривень виявили міліціонери на складах поштового перевізника у Могилів-Подільському

На Вінничині фальсифікований елітний алкоголь на суму 350 тисяч гривень виявили міліціонери на складах поштового перевізника у Могилів-Подільському

03.03.15 08:54 0 656
Алкогольні напої відомих світових брендів, задекларовані як автохімія, виявили працівники міліції на складах одного з приватних поштових перевізників.

Як розповів начальник УДСБЕЗ УМВС України у Вінницькій області Станіслав Маклаков, до працівників міліції надійшла оперативна інформація про те, що невідомі особи під виглядом автохімії намагаються відправили близько трьох тисяч літрів фальсифікованої алкогольної продукції.

На складах поштового перевізника міліціонери виявили близько тисячі пляшок горілки «Jelzin», «Exclusiv», «Finlandia» та коньяку «Kvint» на загальну суму 350 тисяч гривень. Документів, які б свідчили про якість, походження та відповідність держстандартам продукції, не було. Згідно оформлених документів виявлений підакцизний товар мав потрапити до споживачів у Харків, Одесу, Дніпропетровськ, Київ, Львів та Суми.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів), яка передбачає покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією незаконно виготовленої продукції.

Проводиться розслідування.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинські дільничні ...
Наступна новина: У Львові зловмисник викрав ...

КОМЕНТАРІ