В Житомирській області надзвичайники врятували на пожежі 37-річного чоловіка

В Житомирській області надзвичайники врятували на пожежі 37-річного чоловіка

03.03.15 12:27 0 662
2 березня о 9:45 на пункт зв’язку 12-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Овруч надійшло повідомлення про пожежу в 5-ти поверховому житловому будинку, що знаходиться на одній із вулиць районного центру.

До служби порятунку «101» зателефонував мешканець однієї із квартир. Чоловік відчув запах диму, і, не зволікаючи, сповістив про це рятувальників. У повідомленні він зазначив, що в оселі ймовірно перебуває господар.

По прибуттю надзвичайників на місце виклику було встановлено, що займання сталося в 3-х кімнатній квартирі на 5-му поверсі. В одній із кімнат на дивані ними було виявлено чоловіка, який подавав ознаки життя. З’ясувалося, що це 37-річний власник квартири. Передавши потерпілого прибулим медикам вогнеборці приступили до ліквідації пожежі. Вже о 9:57 займання вдалося локалізувати, а о 10:01 повністю ліквідувати. Проте вогонь встиг пошкодити постільну білизну, диван та домашнє майно. Решту помешкання надзвичайники вберегли від руйнування.

За попередньою версію, займання сталося через необережність під час куріння в нетверезому стані. Наразі фахівці встановлюють остаточні обставини пригоди.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Нині стартував прийом ...
Наступна новина: Мустафа Найєм став ...

КОМЕНТАРІ