В Житомирській області співробітники ДСНС врятували рибалку,який провалився під кригу

В Житомирській області співробітники ДСНС врятували рибалку,який провалився під кригу

03.03.15 11:25 0 688
28 лютого о 6:39 до 13-ї державної пожежно-рятувальної частини Малинського району надійшло повідомлення про те, що на місцевому водосховищі під кригу провалився рибалка.

По прибуттю на місце виклику рятувальники встановили, що 52-річний чоловік ледве тримається на поверхні водойми. За допомогою круга, драбини та мотузки рятувальники підібралися до ополонки та разом із потерпілим вибралися на берег. Там йому була надана необхідна допомога для обігріву до прибуття швидкої допомоги. Після чого врятованого чоловіка було передано медикам.

Зі слів врятованого чоловіка, він вирішив порибалити, відійшовши на відстані 300 метрів від берегу, але не врахував те, що саме в тому місці лід виявився дуже тонким. Крига під ним тріснула та він опинився у воді. Чоловік почав кликати на допомогу. На його щастя поруч знаходився ще один рибалка. Помітивши, як людина провалилася під лід, він не став наражатися на небезпеку потонути разом з ним, а одразу викликав рятувальників.

Завдяки швидким та оперативним діям співробітників ДСНС чоловіка було врятовано, за що «горе-рибалка» висловив їм слова вдячності.

Рятувальники вкотре звертаються до населення бути обережними, перебуваючи на замерзлій воді. І радять зайвий раз не випробувати власну долю, оскільки крига на багатьох водних об’єктах на весні вже не тієї міцності, щоб можна було спокійно гуляти по ній.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: на ...
Наступна новина: В Тернопільській ОДА ...

КОМЕНТАРІ