Правоохоронці розшукують осіб,які під Житомиром стріляли по автомобілю і поранили пасажирку

Правоохоронці розшукують осіб,які під Житомиром стріляли по автомобілю і поранили пасажирку

03.03.15 12:04 0 629
Увечері 28 лютого на автодорозі Житомир – Чернівці на в'їзді у м.Житомир невідомі з ВАЗівки обстріляли автомобіль «Мерседес», в якому знаходилося кілька людей. У результаті пасажирку, яка отримала вогнепальне поранення передпліччя, було госпіталізовано. Нині за фактом хуліганства, учиненого із застосуванням зброї, правоохоронці розпочали досудове розслідування.

Повідомлення про подію надійшло до міліції близько 22 години. На місце негайно виїхали слідчо-оперативні групи УМВС, Житомирського міського та районного відділів міліції.

Зі слів керманича пошкодженої машини, 55-річного жителя м. Києва, було встановлено, що автомобіль ВАЗ темного кольору рухався у попутному з ним напрямку, коли невідомі особи, які знаходилися в автівці, здійснили декілька пострілів у бік «Мерседеса». Після цього невідомі поспішили зникнути. Унаслідок стрільби у праве передпліччя було поранено 54-річну пасажирку та пошкоджено задні ліві дверцята автомобіля. Жінку госпіталізували до медичного закладу.

Під час огляду місця події вилучено чотири стріляні гільзи до пістолета калібру 7,62 мм.

Інформація про подію була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.4 ст.296 (Хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної зброї) Кримінального кодексу України. У рамках розпочатого кримінального провадження правоохоронці з'ясовують усі обставини, а також встановлюють осіб, причетних до вчинення протиправних дій та вживають заходи щодо їх затримання.

Попередньо встановлено, що причиною таких неадекватних дій невідомих стала раптово виникла на дорозі конфліктна ситуація під час руху автомобілів учасників подій.

Шановні громадяни, якщо ви стали очевидцем описаної вище події, яка мала місце 28 лютого о 22.10 год. на 5-му кілометрі автодороги Житомир – Чернівці, між м.Житомиром та с.Тетерівкою Житомирського району, або вам відома будь-яка інформація щодо обставин і причетних осіб, повідомте про це до Житомирського райвідділу міліції за тел. 40-78-03, 40-78-04 або «102».

Прес-служба УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Надсянні 70 років тому ...
Наступна новина: Нині стартував прийом ...

КОМЕНТАРІ