На Хмельниччині громада Чемеровеччини попрощалася із загиблим воїном АТО

На Хмельниччині громада Чемеровеччини попрощалася із загиблим воїном АТО

03.03.15 08:06 0 483
Вчора жителі Чемеровецького району попрощалися із бійцем 30-ї окремої механізованої бригади Ігорем Волошиним, який був убитий 31 січня у бою під селищем Чорнухине, Попаснянського району, Луганської області. Аби провести в останню путь Героя України, у рідному селі Кузьминчики, де він народився зібралися представники керівництва органу виконавчої влади району, керівники і працівники структурних підрозділів РДА, районних установ та організацій, бойові побратими, рідні, близькі Ігоря Олексійовича та громадськість.

Ігор Волошин народився у серпні 1969 року у селі Кузьминчик Чемеровецького району. Закінчив Вільховецьку середню школу та Прикарпатський факультет Національної академії внутрішніх справ України.

П'ять років, із 1996 до 2001 роки, служив дільничним інспектором центрального відділу міліції Хмельницького МВ УМВС. Останнім часом працював монтером колії на Хмельницькій дистанції колії.

У серпні 2014 року Ігор Волошин був мобілізований до лав Збройних Сил України і на самих складних ділянках східного фронту боронив територіальну цілісність та незалежність України.

У ході жалобного мітингу учасники церемонії прощання, утворивши живий коридор під час пам'ятної ходи вигукували гасла «Герою України Ігорю - Слава», «Слава Україні – Героям Слава!» та «Україна понад усе». Слова співчуття родичам загиблого висловили голова райдержадміністрації Олександр Стахурський, голова районної ради Ігор Забіяка, Вільховецький сільський голова Володимир Цвігун та інші. Всі вони наголошували на винятковому патріотизмі та мужності нашого земляка, а також відмітили, що пам'ять про Ігоря Волошина житиме вічно у серцях кожного жителя Чемеровеччини.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луцьку відбудеться ...
Наступна новина: На Тернопіллі рятувальники ...

КОМЕНТАРІ