Хмельницькі правоохоронці викрили підприємство,яке постачало ліки за завищеними цінами

Хмельницькі правоохоронці викрили підприємство,яке постачало ліки за завищеними цінами

03.03.15 09:08 0 632
У результаті постачання медичних препаратів за завищеними цінами Хмельницькій обласній клінічній лікарні та бюджету області спричинено збитків на загальну суму понад 100 тисяч гривень.

За матеріалами працівників управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в Хмельницькій області прокуратурою м. Хмельницького відкрито кримінальне провадження за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 191 «Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем» Кримінального кодексу України.

Встановлено, що одне з підприємств України в період з квітня по серпень 2012 року та з квітня по травень 2014 року на виконання відповідних договорів постачало до Хмельницької обласної клінічної лікарні медикаменти за ціною, яка згідно наказу Міністерства охорони здоров'я України перевищує зареєстровану оптово-відпускну ціну.

Таким чином, в результаті постачання медикаментів за завищеними цінами Хмельницькій обласній клінічній лікарні та бюджету області спричинено збитків на загальну суму понад 100 тисяч гривень.

Наразі слідство триває. Згідно санкції статті підозрюваним загрожує обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку змагання юних ...
Наступна новина: Землевпорядники Вінниччини ...

КОМЕНТАРІ