На меті – не збір армії ботів,а створення смислів,– радник Стеця

На меті – не збір армії ботів,а створення смислів,– радник Стеця

03.03.15 09:27 0 607
Тотальна мобілізація на просторах українського Інтернету триває. Міністерство інформполітики, незважаючи на помилки, продовжує набір мережевих патріотів.

Про суть проекту розповідає його керівник – радник міністра інформаційної політики Юрія Стеця, відомий під блогерським ніком Крус Крус Олександр Барабошко.

За його словами, немає мети зібрати армію ботів, йдеться про створення смислів.

«Міністерство, його пріоритетна задача – як я бачу собі – це має бути така універсальна прес-служба, яка дає оперативні відповіді на питання, які якраз і є на порядку денному, які зачіпають людей. Наприклад, всі у соцмережах обговорюють, де ділась Гонтарєва. На такі виклики має реагувати Мінінфорполітики – зв’язуватись із державними органами і казати: «Люди хочуть почути якусь там вашу позицію. Висловіть її, зробіть якісь там дії і так далі», – говорить Олександр Барабошко, радник Юрія Стеця.

Одним із перших проектів Міністерства інформполітики стала українська інтернет-армія, інтернет-війська.

«Слід сказати, що цей проект отримав ряд різнопланових відгуків в Інтернеті. Але за буквально два дні понад 20 тисяч українських (а я думаю, там були і не тільки українські реєстації) користувачів долучилися до цього проекту, висловили свої пропозиції», – стверджує Крус Крус.

На цей момент на порталі i-army.org вже зареєструвалося понад 35 тисяч користувачів. Ці дані «ВідеоТеКа» отримала вчора безпосередньо від радника Стеця.

Нав’язування свого порядку денного – ось одне із завдань тих, хто в Інтернеті «мобілізувався» на благо України, вважає генерал українських інтернет-військ, передає Телекритика.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: На Вінничині за останній ...

КОМЕНТАРІ