«Океан Ельзи» присвятив пісню Борису Нємцову

«Океан Ельзи» присвятив пісню Борису Нємцову

03.03.15 14:25 0 681
Лідер українського гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук розпочав концерт у Нью-Йорку піснею-присвятою вбитому політику Борису Нємцову. Лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук. Фото: ZIK

Відео з концерту опубліковано на сторінці гурту у Facebook, пише «ТаблоID».

«Вчора вночі у Нью-Йорку концерт почався, на жаль, не так як мав би... Шок. Біль втрати... Борис Нємцов... Спочивай з миром, світла, справжня Людина!», – йдеться в анотації до відео.

Перед початком виступу Святослав Вакарчук наголосив, що для нього це дуже велика втрати і звернувся до глядачів російською мовою: «Я очень сильно переживаю по поводу того, что случилось. Я знал очень хорошо Борю. Мы много времени проводили вместе. И то, что сейчас случилось – для меня очень сильная личная потеря. Я не буду сегодня говорить о политике, это не имеет смысла. Важно другое: он был очень хорошим и порядочным человеком. Пожалуй, одним из самых порядочных в его сфере тех людей, которых я знал. По видимому, за это его и убили».

Він згадав також, що зовсім недавно в Україні проводжали загиблого Кузьму «Скрябіна». «Мне хочется сказать, что эти дни и такие события должны объединять всех порядочных и хороших людей», – зауважив Славко й заспівав пісню-присвяту Нємцову.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рахманін: Ми не повинні ...
Наступна новина: На Хмельниччині формування ...

КОМЕНТАРІ