На Львівщині правоохоронці викрили в одержанні неправомірної вигоди двох посадовців лісопідприємства

На Львівщині правоохоронці викрили в одержанні неправомірної вигоди двох посадовців лісопідприємства

03.03.15 09:12 0 662
Працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУМВС України у Львівській області, за процесуального керівництва обласної прокуратури, викрили в одержанні неправомірної вигоди виконуючого обов'язки лісничого та помічника лісничого Яворівського лісництва.

Правоохоронці встановили, що посадовці вимагали від місцевого мешканця три тисячі гривень за не притягнення його до відповідальності за самовільну порубку дерев. Працівників лісогосподарства викрито на «гарячому», грошові кошти та речові докази вилучено.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.

Зловмисникам загрожує покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до тисячі п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк від трьох до шести місяців, або позбавленням волі на строк від двох до чотирьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до чотирьох років та зі спеціальною конфіскацією.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами УДСБЕЗ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: На Вінничині крадіїв ...

КОМЕНТАРІ