Тернопільська міська рада передала в зону АТО ще один автомобіль

Тернопільська міська рада передала в зону АТО ще один автомобіль

03.03.15 08:39 0 657
У зону АТО для бійців батальйону «Січ», які несуть службу на Донеччині, Тернопільська міська рада передала автомобіль. Волонтери укомплектували авто продуктами, медикаментами та спецобладнанням. Як зауважив міський голова Тернополя Сергій Надал, авто придбали за кошти меценатів та представників української діаспори.

«Це вже п’ятий автомобіль, який ми передаємо для бійців в зону АТО. Я хочу подякувати усім тернополянам, підприємцям, меценатам за підтримку та щоденну допомогу бійцям. Тільки спільними зусиллями ми зможемо перемогти у цій війні», - зазначив Сергій Надал.

Нагадаємо, що у Тернополі сім’ї учасників АТО звільнені від сплати податку на нерухомість, безкоштовно можуть встановити квартирні прилади обліку води, отримати земельну ділянку під будівництво, а діти учасників АТО звільнені від плати за харчування у дошкільних навчальних закладах та навчально-виховних комплексах Тернополя.

Також у місті затверджена комплексна програма підтримки та реабілітації учасників АТО, яка включає у себе надання медичної, психологічної допомоги бійцям та інші соціальні послуги.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінничина: про оплату ...
Наступна новина: Інформація про замінування ...

КОМЕНТАРІ