На Тернопіллі героїв Небесної Сотні вшанують на державному рівні

На Тернопіллі героїв Небесної Сотні вшанують на державному рівні

03.03.15 11:04 0 666
На виконання Указу Президента України від 11 лютого 2015 року № 69/2015 «Про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні» на Тернопільщині затвердили відповідний перелік заходів. Розпорядження підписав виконувач обов'язків голови Тернопільської обласної державної адміністрації Іван Крисак.

Відтак, 20-22 лютого 2015 року в області проведуть мітинги-реквієми, молебні, віче з нагоди Дня Героїв Небесної Сотні. Також Іван Крисак доручив забезпечити встановлення пам'ятних знаків, меморіальних дощок, відповідне найменування (перейменування) площ, вулиць у населених пунктах області, присвоєння імен загиблих учасників Революції Гідності навчальним закладам, заснування іменних премій та стипендій.

Протягом року у закладах культури, освіти, військових частинах, закладах для дітей та молоді відбудуться тематичні заходи, круглі столи, бесіди про масові акції громадського протесту в Україні, що відбулися у листопаді 2013 року – лютому 2014 року, та про їх учасників.

Організують і виставки фото-, відео- та інших матеріалів, які висвітлюють події Революції Гідності та подвиги Героїв Небесної Сотні, а також фіксацію та подальше широке оприлюднення матеріалів.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ