Тернопільська міська рада передала автомобіль бійцям батальйону "Січ"

Тернопільська міська рада передала автомобіль бійцям батальйону "Січ"

03.03.15 11:16 0 679
Тернопільська міська рада передала для бійців батальйону "Січ", які несуть службу на Донеччині, автомобіль. Волонтери укомплектували авто спецобладнанням, а також навантажили харчами й медикаментами. Як повідомив міський голова Тернополя свободівець Сергій Надал, авто придбали за кошти меценатів та представників української діяспори.

"Це вже п'ятий автомобіль, який ми передаємо для бійців на фронт. Хочу подякувати усім тернопільцям, підприємцям, меценатам за підтримку та щоденну допомогу бійцям. Тільки спільними зусиллями ми зможемо перемогти у цій війні", – зазначив Сергій Надал.

Нагадаємо, що у Тернополі сім'ї учасників АТО звільнено від сплати податку на нерухомість. Також вони можуть безкоштовно встановити квартирні прилади обліку води, отримати земельну ділянку під будівництво, а дітей учасників війни звільнено від плати за харчування у дошкільних навчальних закладах та навчально-виховних комплексах Тернополя. Також у місті затверджено комплексну програму підтримки та реабілітації учасників російсько-української війни, яка включає надання медичної, психологічної допомоги бійцям та інші соціяльні послуги.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області в ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: на ...

КОМЕНТАРІ