На Тернопіллі міліціонери розшукали водія,котрий,паркуючись,травмував дівчину та втік

На Тернопіллі міліціонери розшукали водія,котрий,паркуючись,травмував дівчину та втік

03.03.15 10:23 0 636
Із забоєм лівої гомілки та крововиливом суглобу звернулася за меддопомогою до травмпункту обласного центру мешканка Тернополя, 1993 року народження. З'ясувалося, що травми дівчина отримала в результаті дорожньо-транспортної пригоди біля одного з нічних клубів міста на вулиці Братів Гжицьких.

Інформацію про аварію першого березня о 5.20 в міськвідділ міліції повідомив лікар травмпункту. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка з'ясувала, що автопригода трапилася близько третьої ранку. Водій автомобіля "Рено Сафрана" збив дівчину та з місця пригоди втік.

За словами слідчих, водій намагався припаркувати автомобіль біля нічного клубу, але не розрахував швидкість, виїхав на сходинки, травмував дівчину та втік. Очевидці ДТП запам'ятали фрагмент номера автомобіля.

Як з'ясувалося згодом, транспорт зареєстрований у Хмельницькому. Після проведення слідчо-розшукових дій правоохоронці вийшли на власника. Старший чоловік, син якого перебуває в зоні проведення антитерористичної операції, здав автомобіль його товаришам на ремонт. Останні вирішили покататися.

Розшукали водія правоохоронці через кілька годин. Ним виявився мешканець Тернополя, 1991 року народження. Чоловік у скоєному зізнався. Подію внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 частина 1 ККУ - порушення правил безпеки дорожнього руху. Триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ