На Хмельниччині двоє рідних братів у черговий раз сіли за ґрати

На Хмельниччині двоє рідних братів у черговий раз сіли за ґрати

03.03.15 10:46 0 649
Злісні рецидивісти, мешканці одного із сіл Шепетівського району, із 1998 року регулярно відбували покарання у місцях позбавлення волі. Здебільшого, за майнові злочини. І от знову, не побувши на волі й року, стали на злочинну стежку.

Обом ледь за 30, а у в'язниці один із них уже побував 7 разів, інший — 6. Обоє лише звільнилися минулого року, а вже знову взялися за старе.

Впродовж лютого до Шепетівського райвідділу міліції із села, де мешкали брати, почали надходити повідомлення про крадіжки із будинків та підсобних приміщень. Зловмисники в першу чергу крали металобрухт та техніку. Хоча потерпів від їхніх дій і власник місцевого ставу, у якого вони викрали 50 кілограмів риби, які той виловив і планував реалізувати на ринку в райцентрі.

Крадене зловмисники збували серед мешканців того ж села. Металобрухт здавали на пункти прийому. Частину речей, зокрема, музичний центр та велосипед, міліціонери згодом вилучили і повернули власникам.

Усі сліди вели правоохоронців до «старих знайомих». Ті у скоєному зізналися.

Наразі підозрювані перебувають під вартою. Стосовно них відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років. Наразі перевіряється причетність братів до скоєння аналогічних крадіжок.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ