В Чернігівській області у Красилівці вогнеборці в ході ліквідації 2 пожеж виявили тіла літніх чоловіка та жінки

В Чернігівській області у Красилівці вогнеборці в ході ліквідації 2 пожеж виявили тіла літніх чоловіка та жінки

03.03.15 10:34 0 665
27 лютого о 05:59 до Служби порятунку "101" у Козелецькому районі надійшло повідомлення про пожежу приватного житлового будинку у с. Красилівка. До місця пригоди прибули вогнеборці 5-ї державної пожежно-рятувальної частини з Козельця та професійного посту з Олишівки. Завдяки оперативним та злагодженим діям рятувальників пожежу о 06:20 локалізували, а о 07:15 остаточно ліквідували. В одному з приміщень оселі вогнеборці виявили тіло 88-річної господарки.

Наступного дня о 08:10 у цьому ж селі сталася ще одна пожежа в житловому будинку. На місце події оперативно прибули вогнеборці професійного пожежно-рятувального посту з Олишівки. На момент їх прибуття полум'ям був охоплений дах будинку. В ході гасіння рятувальники у помешканні виявили тіло 79-річного господаря будинку. За попередніми даними, причиною обох пожеж послужила відсутність протипожежної розділки між димарем печі та дерев'яними конструкціями перекриття будинку.

Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій звертаються до населення з проханням завчасно дбати про справність приладів опалення. Необхідно очистити димарі від сажі, зашпарувати тріщини та побілити опалювальні печі. Комплекс таких заходів дозволить уникнути пожеж і трагічних наслідків.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ