Івано-Франківщина: на Долинщині правоохоронці розшукали громадянку,котра обкрадала і покупців і продавців ринку

Івано-Франківщина: на Долинщині правоохоронці розшукали громадянку,котра обкрадала і покупців і продавців ринку

03.03.15 08:27 0 585
Завдяки пильності небайдужих громадян співробітники карного розшуку Долинського райвідділу міліції за «гарячими слідами» затримали злодійкувату громадянку, яка на центральному ринку промишляла крадіжками.

33-річна долинянка мала при собі два поліетиленових кульки з різноманітним крамом. Правоохоронці запідозрили, що ці речі – теж викрадені на ринку. Припущення правоохоронців підтвердилися, адже згодом з'ясувалося, що від рук цієї лиходійки потерпіло дев'ять громадян. В одного із продавців ринку зловмисниця таємно викрала дві парасольки, а в іншого - одяг. Серед викраденого краму був і чоловічий гаманець, і комплект постільної білизни та навіть біла жіноча хустка вартістю 800 гривень. За підрахунками, жіночка «закупилася» на базарі майже на три тисячі гривень.

Як розповів перший заступник начальника Долинського райвідділу міліції Дмитро Криховецький, за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу Україна. Водночас правоохоронці перевіряють цю громадянку й на причетність до вчинення інших правопорушень.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ