Червоний манікюр на руках – пристрасть чи тривога?

Червоний манікюр на руках – пристрасть чи тривога?

03.03.15 10:33 0 990
Сьогодні ми поговоримо про таку річ, як колір манікюру, який жінка наносить у себе на руках. А саме нас цікавить, який колір обирає та чи інша замовниця. Оскільки існує декілька сотень різних відтінків, а також комбінацій кольорів, то вибір стає складним. Хтось підбирає манікюр під одяг, хтось під конкретне свято, але є і такі жінки, які обирають один єдиний конкретний колір і ніколи його не міняють. Тож мова саме про них. І нас цікавить – Червоний манікюр.

В результаті нашого опитування, яке ми проводили в салонах міста, в нас склалась наступна картина. Переважна більшість жінок відповідала, що червоний манікюр привертає до себе увагу. Кожен раз, коли ви берете щось в руки, то ви самі бачите свій манікюр, а коли біля вас сидить співрозмовник, то звичайно, що і він звертає увагу на колір ваших нігтиків. Тож, фарбуючи свої нігті в червоний колір – ви хочете і привертаєте до себе увагу. Сам колір найбільш природній з усіх, які є у нас від народження. Червоні губи, червона кров, червона шкіра під час дотику до неї – це завжди навколо нас. Чи дійсно нігті настільки привертають увагу, як червоні губи? Ні, звичайно менше. Але ця деталь відмінно доповнює цілісний образ його власниці. І якщо вам цікаво сформувати цей образ, то салон, де створюють подібний манікюр в Ужгороді, це - «Ангельські нігті». Саме там є спеціаліст, який проводить попередній аналіз вашої зовнішності, і підбирає відповідний відтінок червоного. Тож першою частиною нашої гіпотези є «червоний колір – колір пристрасті».

Однак, ми знайшли і більш глибоку тему в результаті спілкування. Червоний колір – це колір тривоги. Чим саме викликана ця глибока тривога? Кожна жінка має свої пояснення, але в цілому вона зводиться до того, що організм кожної жінки старіє. Всі про це знають, і намагаються відкидати цю думку якнайдалі. Проте час все рівно отримає своє. І відганяти ці думки можна як раз за допомогою косметики і зовнішніх прикрас. Манікюр нічим не гірший, і дозволяє відводити увагу від рук, пальців і шкіри навколо них, на малюнок, декор, і неймовірний розпис, який охоплює всю пластину нігтя. В залежності від дизайну, форми, цей манікюр може бути як художнім, так і класичним, діловим, офіційним. В будь-якому випадку, це спроба відволікти увагу оточуючих і підкреслити свою спроможність залишатись гарною незалежно від своїх років. Тим більше, що саме дорослі жінки починають цінувати свій час і володіють достатніми ресурсами для того, щоби заплатити за вроду. Так, можливо вона тимчасова, але її можна відстрочити за допомогою процедур. Якщо вас зацікавила подібна процедура, то манікюр Ужгород чекає на вас.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Блог Марциняка. Про ...
Наступна новина: В Чернігівській області у ...

КОМЕНТАРІ