Рецепт порятунку України: або станеться диво,або українці все зроблять самі – Дмитро Фірташ

Рецепт порятунку України: або станеться диво,або українці все зроблять самі – Дмитро Фірташ

03.03.15 16:03 0 710
ВІДЕНЬ, 3 березня 2015 року. Україна не стала до кінця незалежною, тому що за 23 роки не провела необхідні реформи. Про це заявив Голова Федерації роботодавців України Дмитро Фірташ під час міжнародного форуму «Україна завтра», який організували у Відні Федерація роботодавців України за участі профспілок. Форум викликав великий інтерес – замість попередньо зареєстрованих 250 учасників на форум прибули близько 500 представників ділових та політичних кіл Європи.

«23 роки назад Україна отримала незалежність. Але ми не стали по-справжньому незалежними, тому що не провели необхідні реформи. Сьогодні ми – українські роботодавців та профспілки – хочемо представити свій план модернізації України. Ми повинні вивчити досвід європейських країн, почути думку українських вчених. нам необхідно розуміти, де Україна повинна знаходитись через 25 років, намітити план і рухатись. ми бачимо досвід Східної Німеччини та Польщі – ми знаходились в одних умовах. Ми бачимо, як живуть ці країни сьогодні. Можемо говорити, що це чудо. Тому рецепт порятунку України – чи це буде чудо, чи ми все зробимо самі», – сказав Дмитро Фірташ.

Голова ФРУ відзначив, що створене за ініціативи Федерації роботодавців України та профспілок Агентство модернізації України протягом 200 днів розробить майстер-план розвитку України. «Нам необхідно створити інвестиційний фонд для повної модернізації України. Україна – велика країна, і для її повного відновлення потрібно 300 мільярдів доларів. Ми повинні повернути довіру українських та іноземних інвесторів, щоб бізнес був зацікавлений вкладати кошти в Україну», – відзначив Дмитро Фірташ.

«Ми повинні щоденно добиватись позитивних результатів. Українці повинні відчувати щодня, що життя змінюється на краще», – відзначив Дмитро Фірташ.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: 3 березня вперше ...
Наступна новина: Титул «Міс Німеччини» ...

КОМЕНТАРІ