У школах Вінниччини не будуть відміняти весняні канікули

У школах Вінниччини не будуть відміняти весняні канікули

04.03.15 13:30 0 609
За словами заступника директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації - начальника управління загальної середньої, дошкільної освіти та виховної роботи Андрія Лисака, на Вінниччині через карантин діти не наздоганятимуть шкільну програму на весняних канікулах.

«Весняні канікули на Вінниччині будуть . Наздоганятимуть шкільну програму через ущільнення та проведення додаткових занять в позаурочний час. У який спосіб надолужувати втрачений час у навчальних закладах вирішуватимуть індивідуально на педагогічній раді» – наголосив Андрій Лисак.

Водночас він зазначив, що епідеміологічна ситуація в навчальних закладах області стабілізувалася. Попри зменшення рівня захворюваності серед школярів навчання не відновлено лише у 8 школах Вінниччини. На вимушених канікулах, із-за перевищення епідпорогу, нині перебувають 1750 учнів.

«Нині навчально-виховний процес призупинено у школах трьох районів. Найбільша кількість закритих навчальних закладів у Вінницькому районі - 6», – підкреслив Андрій Лисак.

Нагадаємо, через перевищення епідпорогу на Вінниччині навчальні заклади почали закривати з 6 лютого. За цей час на карантин було закрито понад 100 навчальних закладів краю. Призупинено навчально-виховний процес був у всіх школах м. Вінниці та Гайсинського району.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Волині правоохоронці ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ