Луцьк: «На гостини та гостинці від музейної киці»

Луцьк: «На гостини та гостинці від музейної киці»

04.03.15 09:22 0 629
1 березня 2015 року художній музей м. Луцька спільно з Луцьким міським центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді провів художньо-мистецьку акцію «На гостини та гостинці від музейної киці» для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються в луцьких опікунських родинах. Метою заходу було організувати дітям змістовне пізнавальне дозвілля, сприяти вихованню в дітях відчуття краси та творчості, розвитку художніх здібностей.

Цікаву екскурсію залами провела завідувач художнього музею, мистецтвознавець - Навроцька Зоя Михайлівна. Діти отримали нагоду познайомитись з експозиціями, прослухати захоплюючу інформацію про художників різних епох і країн та їх твори.

На продовження заходу хлопчики та дівчата стали учасниками художнього ігрового майстер-класу з розмальовування казкових котів, яких вигадала художниця Наталія Курій.

На згадку про зустріч кожен з дітей отримав подаруночок та солодощі. А діти поділились з працівниками музею своїми щирими посмішками та гарним настроєм.

Луцький міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині триває ...
Наступна новина: Спортивна громадськість ...

КОМЕНТАРІ