На Житомирщині міліція затримала молодика під час спроби крадіжки з крамниці

На Житомирщині міліція затримала молодика під час спроби крадіжки з крамниці

04.03.15 12:39 0 615
Новоград-Волинські правоохоронці застали чоловіка у торгівельному закладі, куди той заліз через розбите ним вікно. Нині триває розслідування кримінального провадження за фактом замаху на крадіжку.

Близько 5 години ранку до чергової частини Новоград-Волинського МВ УМВС надійшло повідомлення від диспетчера приватної охоронної фірми про спрацювання тривожної сигналізації в міському торгівельному центрі. На місце події виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу.

Під час огляду торгівельного закладу правоохоронці виявили зовні пошкоджений захисний ролет та розбите вікно. У самому ж приміщенні явно хтось був, тож міліціонери наказали можливому зловмиснику добровільно звідти вийти. З магазину прожогом вискочив чоловік, якому втекти йому не вдалося – його відразу затримали. У чоловіка вилучили «професійні» інструменти – лом, рукавички, маску та інше.

- Як з'ясувалось, у магазин забрався 26-річний місцевий житель, який має чималий кримінальний досвід, - повідомив начальник Новоград-Волинського МВ УМВС Сергій Рябошапка. – Він зізнався, що намірився забрати з крамниці ноутбук та гроші, аж тут зрозумів, що його викрито. За словами затриманого, «йому не вистачило буквально хвилини, аби втекти».

Відтак, відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за правовою кваліфікацією ч. 2 ст. 15 та ч. 3 ст. 185 (замах на крадіжку, поєднану із проникненням до приміщення) Кримінального кодексу України. Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище карається позбавленням волі на строк від 3 до 6 років.

Прес-служба УМВС України

в Житомирській області,

за повідомленням

Новоград-Волинського МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ