В Житомирській області у Бердичеві оперативники розшукують крадія

В Житомирській області у Бердичеві оперативники розшукують крадія

04.03.15 11:32 0 601
За підозрою у викраденні чужої банківської картки та знятті з неї грошей правоохоронці розшукують місцевого жителя.

До Бердичівського міськвідділу міліції звернулася 51-річна жителька райцентру. Жінка розповіла, що з її квартири викрали банківську кредитну картку, з рахунку якої в подальшому знято 8 тисяч гривень.

На місці події правоохоронці з'ясували, що жінка необачно зберігала разом з банківською карткою й пін-код, який дозволив зловмисникові легко отримати доступ до її рахунку. Провівши низку оперативних заходів, оперативники карного встановили, що кримінальне правопорушення скоїв 32-річний місцевий житель. Розшук чоловіка наразі триває.

Розпочато розслідування кримінального провадження за ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Таємне викрадення чужого майна карається штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від 80 до 240 годин, або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або позбавленням волі на строк до 3 років.

Шановні громадяни! Не забувайте вчасно подбати про безпеку свого майна. Намагайтеся зберігати цінні речі у недоступних для сторонніх осіб місцях, не запрошуйте малознайомих людей у власні помешкання. Не забувайте про те, що не можна зберігати пін-коди та іншу таємну інформацію щодо доступу до ваших банківських рахунків разом з пластиковими картками. Не повідомляйте нікому конфіденційну інформацію, що може полегшити доступ до ваших заощаджень. Обов'язково зачиняйте двері та вікна осель, навіть якщо виходите з дому на нетривалий час. Використовуйте сучасні технічні засоби, які дозволяють надійно захистити майно від зазіхань зловмисників.

Прес-служба УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: На Тернопіллі ...

КОМЕНТАРІ