В Житомирській області вогнеборці врятували від знищення житловий будинок

В Житомирській області вогнеборці врятували від знищення житловий будинок

04.03.15 14:28 0 582
2 березня о 16:17 на пункт зв’язку 25-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Попільня надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку, що розташований на одній із вулиць селища. До служби порятунку «101» повідомили сусіди.

Вогнеборці, які прибули на місце події, встановили, що осередок пожежі знаходиться у веранді. Завдяки оперативним діям рятувальників, займання вдалось локалізувати о 16:28, остаточно ліквідувати – о 16:55. Також бійці ДСНС не допустили розповсюдження вогню в будинку. Проте вогонь встиг знищити дах веранди та домашнє майно.

З’ясувалось, що власниця будинку була на роботі. Її чоловік, близько о четвертій годині, пішов у справах. Сусід, який проживав поруч, побачивши полум’я на веранді одразу викликав надзвичайників. Зі слів господині будинку, її чоловік часто палив у веранді та залишав недопалки в попільничці.

За попередньою версію, займання сталося через необережність під час куріння. Наразі встановлюється остаточна причина пожежі, сума збитків та врятованих матеріальних цінностей.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: на Іршавщині ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: в ...

КОМЕНТАРІ