Закарпатські міліціонери вилучили від жителя Берегова саморобний пристрій для стрільби та набої

Закарпатські міліціонери вилучили від жителя Берегова саморобний пристрій для стрільби та набої

04.03.15 12:27 0 587
Днями стражі порядку Берегівського райвідділу міліції, в рамках проведення операції «Зброя та вибухівка», здійснили санкціонований обшук помешкання раніше судимого 41-річного берегівчанина. В ході обшуку вилучено саморобну вогнепальну зброю та 3 патрони калібру 9 мм.

Берегівські оперативники отримали інформацію про те, що житель міста Берегово може незаконно зберігати вогнепальну зброю. Під час санкціонованого обшуку помешкання раніше судимого 41-річного берегівчанина міліціонери знайшли в шафі у спальні саморобний пристрій у вигляді металевої трубки для стрільби бойовими патронами та три набої калібру 9 мм.

Вилучену зброю та боєприпаси направлено на експертизу до науково-дослідного центру при УМВС області.

За даним фактом слідчим відділенням Берегівського райвідділу міліції розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (Носіння, зберігання, придбання вогнепальної зброї без передбаченого законом дозволу) Кримінального кодексу України. За це, згідно санкції статті, передбачено позбавлення волі на строк від 2 до 5 років.

- Триває досудове розслідування,- зазначив начальник Берегівського РВ УМВС підполковник міліції Микола Куриця, - під час якого належить з'ясувати походження зброї та мету, з якою чоловік її зберігав.

Яна Денисюк

Берегівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ