В Івано-Франківській області за незаконне зберігання гранат до кримінальної відповідальності притягується мешканець Долини

В Івано-Франківській області за незаконне зберігання гранат до кримінальної відповідальності притягується мешканець Долини

04.03.15 11:12 0 644
Під час операції «Зброя та вибухівка» міліціонери посилили заходи для виявлення фактів незаконного обігу зброї, вибухових речовин та боєприпасів. 33-річного місцевого жителя оперативники затримали на вулиці за обґрунтованою підозрою у незаконному зберіганні небезпечних предметів.

Вчора 2 березня на одній із вулиць райцентру оперативники карного розшуку спільно з дільничними інспекторами міліції звернули увагу на підозрілого чоловіка. Той помітно занервував, побачивши правоохоронців та намагався зникнути з їх поля зору. Втім зустрічі все не уник, а під час розмови з міліціонерами молодик увесь час тримав праву руку в кишені куртки, навіть шукаючи документи для перевірки особи, хоч це було геть не зручно. Тож, аби з'ясувати усі обставини, на місце було викликано слідчо-оперативну групу Долинського райвідділу внутрішніх справ.

Під час особистого огляду, проведеного у присутності понятих, мотиви такої поведінки чоловіка стали очевидними. У кишені знаходилась дві гранати моделі РГД-5 з маркуванням та двома запалами. До речі, чоловік раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності, а цього разу він пояснив оперативникам, що гранати він знайшов поблизу колишньої бавовнопрядильної фабрики між плитами і збирався продати.

Наразі вилучене направлено до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС в області. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Проводиться перевірка.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині ...
Наступна новина: Рівняни мають змогу ...

КОМЕНТАРІ