На Львівщині засудили керівника районної лікарні,працівники якої вчасно не подали декларації про доходи

На Львівщині засудили керівника районної лікарні,працівники якої вчасно не подали декларації про доходи

04.03.15 12:15 0 595
Відповідно до постанови районного суду, посадовця визнано винною та призначено покарання у вигляді штрафу в розмірі 850 гривень.

Працівники міліції встановили, що керівник однієї з районних лікарень не вжила заходи щодо протидії корупції. Минулого року, підпорядковані їй працівники не подали до 1 квітня декларації про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за 2013 рік.

Тим самим, посадовець вчинила адміністративне правопорушення передбачене ч.1 ст.172-9 (невжиття заходів щодо протидії корупції) КУпАП.

Відповідно до постанови Жидачівського районного суду, жінку визнано винною та призначено покарання у вигляді штрафу в розмірі 850 гривень.

Крім того, правоохоронці склали адміністративні протоколи за ч.1 ст.172-6 (порушення вимог фінансового контролю) КУпАП на її заступників, котрі не подали до 1 квітня декларацію про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за 2013 рік.

Відповідно до постанови районного суду, їх визнано винними та призначено покарання у вигляді штрафу в розмірі 170 гривень з кожного.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами УБОЗ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Благодійний ...
Наступна новина: На Вінничині представником ...

КОМЕНТАРІ