У Львові відбувся круглий стіл,присвячений річниці початку збройної агресії Росії проти України

У Львові відбувся круглий стіл,присвячений річниці початку збройної агресії Росії проти України

04.03.15 08:01 0 659
У Львові 1 березня 2015 року з ініціативи депутата Львівської обласної ради свободівця Андрія Холявки відбувся круглий стіл на тему: "Річниця початку відкритої збройної агресії Росії проти України".

З метою напрацювати пропозиції для місцевої та центральної влади щодо зміцнення обороноздатності та безпеки держави у приміщенні Львівської облради зібралися авторитетні громадські діячі, учені, аналітики, представники фракцій обласної ради. Зокрема, в обговоренні теми збройної агресії Росії проти України взяли участь економічний аналітик Андріан Фітьо, голова Львівської обласної організації Спілки офіцерів України полковник Петро Костюк, львівський громадський діяч Андрій Рожнятовський та ин.

Учасники обговорили питання необхідності дати правову оцінку діям Росії з урахуванням міжнародного досвіду, а також детально зупинилися на проблемі інформаційної безпеки України.

"Інформаційна царина – це те, де Україна може найшвидше виправити ситуацію. Для цього в Україні є достатньо журналістів, фахівців із агітації, інформаційних каналів тощо. Немає поки що політичної волі, чіткої вказівки від Міністерства інформації взятися за роботу та якнайшвидше окреслити мету діяльності. Ми перебуваємо у такій ситуації, що не можемо вберегти навіть своє населення від російській агресії, тоді як нормальне інформаційне протиборство передбачає дію на своїх співгромадян, на треті країни з метою здобуття їхніх симпатій, та дію на ворога", – підкреслив Андрій Холявка.

Свободівець також зазначив, що орієнтовно за два тижні відбудеться черговий круглий стіл, присвячений питанням соціяльного забезпечення та реабілітації учасників російсько-української війни.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Актовий зал Львівської ...

КОМЕНТАРІ