Львівські правоохоронці викрили жінку,котра завдала одному з банків міста збитків на суму 1,2 мільйони гривень

Львівські правоохоронці викрили жінку,котра завдала одному з банків міста збитків на суму 1,2 мільйони гривень

04.03.15 13:00 0 659
Працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУМВС України у Львівській області викрили 53-річну львів'янку, котра нанесла банківській установі збитки на суму 1,2 мільйони гривень.

Правоохоронці встановили, що жінка отримала у одному з банків кредит на суму 150 тисяч доларів США для купівлі п'яти кімнатної квартири. Ця ж квартира була заставним майном по іпотеці.

Проте, без відома банку, зловмисниця розділила заставлену 5-тикімнатну квартиру на дві квартири, одну з яких подарувала своїй доньці. Таким чином статус заставного майна по іпотеці було змінено, а банк поніс збитки, які оцінив у 1,2 мільйони гривень.

Кримінальне провадження, відкрите за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 388 КК України, скеровано на розгляд у Шевченківський районний суд міста Львова.

Зловмисниці загрожує покарання у вигляді штрафу від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або обмеженням волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами УДСБЕЗ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині бюджетні ...
Наступна новина: Тернопілля: адресна ...

КОМЕНТАРІ