Чернігів: дільниця з контролю за благоустроєм працює ефективно

Чернігів: дільниця з контролю за благоустроєм працює ефективно

04.03.15 08:02 0 583
Комісія Чернігівської міськради з аналізу фінансово-господарської діяльності підприємств комунальної власності та виконання умов контрактів їх керівниками одноголосно визнала ефективною роботу КП «Дільниця з контролю за благоустроєм міста» у 2014 році і вирішила преміювати керівника підприємства.

Про це під час засідання комісії 2 березня повідомив голова комісії, перший заступник Чернігівського міського голови Микола Миргородський.

Відзначалося, що за кілька років «Дільниця з контролю за благоустроєм міста» поступово зі збиткового підприємства – 80 тисяч гривень у 2013 році – перетворилася на прибуткове та ефективне. Чистий прибуток у 2014 році склав 373 тисячі гривень.

Під час засідання керівник дільниці відповів на запитання членів комісії та присутніх депутатів Чернігівської міської та районних рад.

На комісії також розглянули підсумки роботи КП «Шкільне». Його діяльність теж визнали ефективною, але рівень рентабельності виявився удвічі нижчим, ніж «Дільниці з контролю за благоустроєм міста».

Крім того, заслухано звіти керівників і визнано задовільною роботу «Чернігівводоканалу», комунального шляхо-будівельного підприємства та «Чернігівського тролейбусного управління».

*Фото із засідання комісії

За повідомленням КП «Дільниця з контролю за благоустроєм міста»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ