Жителя Тернопільщини,який позбавив життя знайомого,суд відправив за ґрати на 10 років

Жителя Тернопільщини,який позбавив життя знайомого,суд відправив за ґрати на 10 років

04.03.15 15:15 0 598
Вирок суду вислухав неодноразово раніше судимий 48-річний мешканець райцентру Козова. Його визнали винним у вчиненні вбивства.

Трагедія трапилася торік у вересні. Повідомлення про злочин надійшло до чергової частини районного відділу внутрішніх справ від місцевого жителя. Чоловік повідомив, що на закинутій фермі зі слідами насильницької смерті виявив тіло невідомого. Правоохоронці встановили, що загиблий – 55-річний уродженець селища Козлів. З'ясувалося, що потерпілий проживав останні два роки у підсобному приміщенні недіючого комплексу ферми.

Версію насильницької смерті згодом підтвердила судово-медична експертиза. За декілька днів міліціонерам вдалося встановити особу підозрюваного. До злочину виявився причетний 48-річний житель райцентру.

В ході досудового розслідування було встановлено, що у день трагедії чоловіки розпивали спиртне. Під час посиденьок між ними сталася сварка, що переросла у смертельне побоїще. Підсудний спочатку вдарив свого друзяку кулаком в обличчя. Від цього раптового удару потерпілий впав на землю, а далі на нього посипалися численні удари кулаками та ногами у різні частини тіла. Виливши усю свою лють, зловмисник спокійно пішов додому.

Суд визнав підсудного винним у скоєнні вбивства, позбавивши волі на десять років.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Луцьк: “Граєш джаз — немає ...

КОМЕНТАРІ