На Тернопіллі особи,які постраждали під час масових протестів на Майдані,отримали грошову допомогу

На Тернопіллі особи,які постраждали під час масових протестів на Майдані,отримали грошову допомогу

04.03.15 10:42 0 640
Про надання соціальної допомоги особам, які отримали тяжкі тілесні ушкодження під час участі в масових акціях громадського протесту, що відбулися в період з 21 листопада 2013 року по 21 лютого 2014 року йшлося під час засідання колегії департаменту соціального захисту населення ОДА, що відбулося 3 березня.

Зокрема, як повідомила заступник начальника управління організації надання соціальних послуг департаменту – начальник відділу координації та контролю діяльності суб'єктів, що надають соціальні послуги Оксана Смолій, одноразову грошову допомогу в області отримало 5 осіб зазначеної категорії - по 60,9 тис. грн кожному на суму 304,5 тис. грн.

За її словами, 5 членів сімей осіб, смерть яких пов'язана з участю в масових акціях громадського протесту у вказаний період, отримали з коштів резервного фонду державного бюджету одноразову допомогу на суму 609,0 тис. грн., по 121,8 тис. гривень.

Директор департаменту соціального захисту населення ОДА Вадим Боярський наголосив, що грошова допомога – це найменше, що можна зробити для тих, хто проявив відвагу під час Революції Гідності, а також для сімей тих, хто на Майдані поклав життя.

Заборгованості по даних видах допомог станом на 01.01.2015 року не було.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ