Рівняни мають змогу контролювати стан депозитного рахунку у ПриватБанку

Рівняни мають змогу контролювати стан депозитного рахунку у ПриватБанку

04.03.15 11:22 0 745
Все більшої популярності набуває зручний мобільний додаток «Мої вклади», за допомогою якого рівняни, клієнти ПриватБанку, можуть відкрити депозит, поповнити свої вклади та отримати інформацію про нарахування процентів. Цей додаток для керування заощадженнями працює на всіх смартфонах Android та iOs. Його можна безкоштовно завантажити на Google Play чи App Store.

Слід нагадати, що у ПриватБанку зросла процентна ставка при відкритті валютного депозиту з 11,5% річних до 13% річних у доларах і євро, а розмір ставки у гривнях становить 23% річних.

“Додаток «Мої вклади» дозволяє відкрити новий депозитний вклад або поповнити будь-який із тих, що вже існують, просто з картки. - розповідає Ольга Ленартович, керівник напрямку Заощаджень Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку. - Користувачі додатка також першими будуть отримувати актуальну інформацію про зміну процентних ставок за вкладами та виписки за своїми депозитними рахунками. Приємно, що вигідні умови та зрозумілі сервіси оформлення вкладів приваблють все більше клієнтів. Так лише за минулий рік нові вкладники розмістили на депозитах більше 180 млн. грн. Це вказує на популярність наших депозитних програм, їхньою зручність для кожного клієнта.”

На сьогоднішній день у Рівненській області вже оформлено майже 24 тис. вкладів із загальним депозитним портфелем у розмірі 1,35 млрд грн.

ПриватБанк завершив 2014 рік із чистим прибутком у розмірі 749 млн грн, причому робота банку була прибутковою протягом усіх 4 кварталів минулого року. Активи ПриватБанку за результатами 2014 року становили 204,6 млрд грн, кредитний портфель за минулий рік зріс на 13,2% – до 161,3 млрд грн. Обсяг розміщених на рахунках в банку коштів клієнтів із початку 2014 року збільшився на 6% – до 141,3 млрд грн.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: На Вінничині необхідно ...

КОМЕНТАРІ