На Вінниччині працює 22 Центри обслуговування платників податків

На Вінниччині працює 22 Центри обслуговування платників податків

05.03.15 12:08 0 624
Про це повідомив під час прес-конференції у Департаменті інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА начальник Головного управління Державної фіскальної служби у Вінницькій області Мирослав Продан.

«Прозорі офіси», які діють майже в усіх районах області, дають можливість отримати дозвільні документи та інші консультаційно-адміністративні послуги. Для забезпечення поліпшення якості надання послуг в Центрах обслуговування платників встановлено зворотній зв'язок з відвідувачами. Прикладом зворотного зв'язку є анкетування клієнтів. Наразі (з початку року) в отриманих 289 анкетах від відвідувачів ЦОП переважно позитивні відгуки.

Мирослав Продан прокоментував: «Зауваження та пропозиції учасників анкетування здебільшого стосувались скорочення терміну видачі дозвільних документів та довідок різного роду до одного дня. Зараз цей термін становить 10 днів, а прискорений - 3 дні».

Щоб зменшити адміністративний тиск на підприємців та підтримати сумлінних платників податків, фахівці фіскальних органів Вінниччини перевіряють виключно ризикові підприємства.

«В 2014 році, порівняно з 2013-м, кількість податкових перевірок скоротилась на 25% і становила 849 проти 1129»,- підкреслив податківець.

Наразі введений мораторій на перевірки малого та середнього бізнесу.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Іван Бабійчук: «Образ ...
Наступна новина: Переселенців зі Сходу ...

КОМЕНТАРІ