Третій етап Всеукраїнських предметних олімпіад у 2015 році підходить до фінішу

Третій етап Всеукраїнських предметних олімпіад у 2015 році підходить до фінішу

05.03.15 11:54 0 574
З 18 січня по 1 березня поточного року на Вінниччині проходив ІІІ етап Всеукраїнських предметних олімпіад. За цей час було проведено 16 олімпіад (математика, німецька та французька мови, фізика, географія, біологія, українська мова та література, астрономія, історія, польська мова та література, інформатика, екологія, інформаційні технології, економіка, російська мова, англійська мова, хімія).

«На цьому, здавалося, мало б завершитися проведення олімпіад, але у лютому місяці Міністерство освіти і науки України ініціювало проведення ще двох предметних олімпіад з правознавства та трудового навчання для учнів 11-х класів. проводяться організаційні заходи першого етапу олімпіади у навчальних закладах . Так, з правознавства 2-й етап олімпіади проведено 6 березня, а 20 березня 3-й етап, відповідно 13 березня і 3 квітня – проведені ІІ і ІІІ етапи олімпіади трудового навчання» – зазначив заступник директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації - начальника управління загальної середньої, дошкільної освіти та виховної роботи Андрій Лисак.

Для довідки:

У ІІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад 2013-2014 н. р. брали участь 2187 учнів загальноосвітніх навчальних закладів області, з них 1042 учні стали призерами, в тому числі, 153 – вибороли дипломи першого ступеня, 353 – другого, 536 – третього.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ