Буковинські міліціонери викрили зловмисника,котрий обкрадав односельчан

Буковинські міліціонери викрили зловмисника,котрий обкрадав односельчан

05.03.15 09:23 0 587
До Вижницького райвідділу міліції звернулося двоє мешканців села Черешенька, які повідомили, що з їх підсобного приміщення викрали електроінструменти на загальну суму 5 тисяч гривень.

Працівники міліції у справах дітей спільно з співробітниками карного розшуку та дільничними інспекторами місцевого райвідділу міліції провели ряд оперативно-розшукових заходів. У результаті вдалося встановити особу зловмисника. Ним виявився 28-річний мешканець села Черешенька. Відомо, що чоловік раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів.

Коли господарів не було вдома, зловмисник заходив до них на подвір'я та хазяйнував. Із відкритих сараїв виніс найцінніше, що там було: електроінструменти. Їх нечистий на руку буковинець збирався продати.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до шести років. Слідство триває.

А правоохоронці звертаються до громадян із проханням, уважніше ставитися до безпеки власного майна. Не залишайте відкритими двері домівок, підсобних приміщень, гаражів. Особливо це стосується мешканців сільської місцевості.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: У Рівненській області про ...

КОМЕНТАРІ