За результатами замовленого конкурсу буде визначено кращу проектну пропозицію пам’ятника Волинським героям Майдану

За результатами замовленого конкурсу буде визначено кращу проектну пропозицію пам’ятника Волинським героям Майдану

05.03.15 10:25 0 579
Члени виконавчого комітету прийняли рішення про оголошення замовленого конкурсу на кращу проектну пропозицію пам'ятника на місці захоронення волинського героя Майдану Василя Мойсея.

Начальник управління містобудування та архітектури Леонід Герасимюк пояснив, що відповідно до рішення виконавчого комітету від 18.06.2014 №358-1 було повторно оголошено конкурс на кращу проектну пропозицію спорудження на меморіалі Вічної Слави в місті Луцьку пам'ятного знака Волинським героям Майдану.

Управлінням містобудування та архітектури були надіслані листи з умовами конкурсу в усі спілки художників обласних центрів України з проханням взяти участь у конкурсі. Однак, на конкурс були представлені проектні пропозиції п'яти учасників. 17 лютого 2015 року відбулося засідання журі з підбиття підсумків конкурсу на кращу проектну пропозицію спорудження на меморіалі Вічної Слави в місті Луцьку пам'ятного знака Волинським героям Майдану.

20 лютого 2015 на адресу управління містобудування та архітектури надійшов лист від голови журі конкурсу про необхідність продовження конкурсу на кращу проектну пропозицію спорудження пам'ятника на місці захоронення волинського героя Майдану Василя Мойсея на меморіалі Вічної Слави в місті Луцьку у зв'язку із зверненням одного із учасників конкурсу.

Враховуючи вищевикладене та пропозиції родичів загиблого Героя, пропонується продовжити розгляд даного питання шляхом оголошення замовного конкурсу. Зважаючи усі пропозиції, передбачається створення комплексу, що включатиме пам'ятник на могилі Василя Мойсея та стелу, де будуть вшановані усі волинські Герої Майдану.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: На Вінничині прокуратура ...

КОМЕНТАРІ