Волинські свободівці організували допомогу Луцькому замку

Волинські свободівці організували допомогу Луцькому замку

05.03.15 12:47 0 684
За сприяння волинських свободівців, зокрема депутата Волинської облради Святослава Боруцького та керівника Волинського управління лісового і мисливського господарства Василя Мазурика, на території пам'ятки архітектури та історії національного значення Луцький замок було встановлено 20 дерев'яних лавок та надано дві вантажівки брусів для заміни старих дерев'яних конструкцій галерей на мурах Луцького замку.

Ініціатором організації допомоги історико-архітектурній пам'ятці міста є депутат Волинської облради від ВО "Свобода" Святослав Боруцький.

"Луцький замок є не тільки окрасою міста та області, а й має також важливе історичне значення. Ми повинні берегти свою історичну пам'ять, тому що без неї в нації не буде майбутнього. Українцям є що показати світу. Звісно, у цей складний для країни час в держави не вистачає коштів, щоб гідно дбати про свою історично-культурну спадщину, розвивати туристичний потенціял. Волинські свободівці вирішили в межах своїх можливостей долучитися до доброї справи і допомогти Луцькому замку. За сприяння Волинського управління лісового та мисливського господарства, яке очолює свободівець Василь Мазурик, на території замку встановили 20 дерев'яних лавок. Також привезли дві вантажні машини брусів для заміни дерев'яних конструкцій галерей на мурах Луцького замку. Переконаний, що така скромна допомога для перлини міста і України – хороший приклад для наслідування", – зазначив у коментарі Святослав Боруцький.

Директор історико-культурного заповідника "Старий Луцьк" Павло Рудецький подякував свободівцям за сприяння і розуміння значення збереження історичної спадщини міста.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: Країна не зрушиться з ...

КОМЕНТАРІ