У Рівненській області рятувальники навчили працівників обласного клінічного лікувально-діагностичного центру порядку дій під час надзвичайних ситуацій

У Рівненській області рятувальники навчили працівників обласного клінічного лікувально-діагностичного центру порядку дій під час надзвичайних ситуацій

05.03.15 09:39 0 564
Рятувальники продовжують підвищувати рівень знань персоналу установ та закладів міста, поширювати ґрунтовні рекомендації щодо дій в умовах надзвичайних ситуацій, терористичних актів, порядку укриття у захисних спорудах цивільного захисту, вивчення правил пожежної безпеки для попередження виникнення таких ситуацій та недопущення загибелі людей на них.

Так, 04 березня співробітниками Рівненського міськрайонного управління та ДПРЗ-3 ГУ ДСНС України у Рівненській області було проведено виступи перед працівниками обласного клінічного лікувально-діагностичного центру. Участь у заході взяло понад 300 осіб. Рятувальники докладно ознайомили всіх присутніх зі структурою єдиної держаної системи цивільного захисту, організацією цивільного захисту на об’єкті, засобами індивідуального захисту, алгоритмом дій при отриманні сигналу «Увага всім!», при виявленні підозрілих вибухонебезпечних предметів. Крім того, працівники державного нагляду і контролю нагадали про організацію протипожежного захисту, первинні засоби пожежогасіння, порядок евакуації з медичного закладу.

Співробітники ДСНС наголосив, що в будь-якій надзвичайній ситуації людині не слід панікувати. Необхідно пригадати алгоритм дій, що допоможе вберегти життя.

Рівненське міськрайонне управління

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині уряд ...

КОМЕНТАРІ