Працівники ДАІ Рівненщини затримали осіб,які скоїли крадіжку

Працівники ДАІ Рівненщини затримали осіб,які скоїли крадіжку

05.03.15 11:33 0 617
3 березня інспектори ДПС взводу ДПС ВДАІ з обслуговування міста Рівне затримали двох молодиків, які підозрюються у скоєнні крадіжки металевої бочки з подвір'я приватного помешкання в селі Бармаки.

Близько 10 години працівники ДПС під час несення служби на вулиці Князя Володимира у Рівному зупинили автомобіль «МАЗ», водій якого у кузові вантажівки перевозив металеву бочку (цистерну). Під час спілкування з водієм до правоохоронців підійшли пасажири. Чоловіки пояснили інспекторам ДАІ, що це їхня власна бочка, а водія автомобіля вони попросили її перевезти до місця призначення.

- Згодом до нас під'їхав чоловік і повідомив, що у його односельчанина кілька хвилин тому викрали саме цю металеву бочку, яка знаходиться в автомобілі «МАЗ», - коментує інспектор ДПС, старший прапорщик міліції Геннадій Крук. – Почувши це, хлопці, які стояли поблизу автомобіля, почали тікати у напрямку річки.

Втікачі, наблизившись до річки і побачивши свою безвихідь, без роздумів стрибнули у водойму і перепливли на інший берег. Там вони вскочили у двір приватного будинку та заховалися. Однак за кілька хвилин їх там знайшли працівники ДАІ. Зловмисниками виявились жителі Рівного 24-річні Максим та Юрій.

На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу. За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

Прес-служба УДАІ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ