На Житомирщині оперативники затримали жителя райцентру за крадіжку благодійної скриньки

На Житомирщині оперативники затримали жителя райцентру за крадіжку благодійної скриньки

05.03.15 12:24 0 629
Чоловік, який у магазині помітив, що незнайомець похапцем схопив скриньку з благодійними коштами для підтримки українських солдатів, навіть спробував наздогнати викрадача. Врешті останнього затримали правоохоронці. Розпочато досудове розслідування.

2 березня до міліції зателефонував житель м. Новограда-Волинського і розповів, що став очевидцем злочину. За словами заявника, він як раз перебував в одному з міських магазинів, коли побачив, як незнайомець поцупив з прилавка благодійну скриньку з грошима. Затримати негідника самотужки чоловікові не вдалося, і той втік.

На місці події працівники слідчо-оперативної групи дізналися, що у викраденій скриньці вже назбиралося близько 600 гривень і призначалися ці кошти на нужди військовослужбовців, які беруть участь в антитерористичній операції на сході країни. Небайдужий свідок крадіжки повідомив правоохоронцям прикмети зловмисника.

У ході проведення слідчо-розшукових заходів оперативники карного розшуку швидко встановили особу крадія. Ним виявився 44-річний раніше судимий за зберігання наркотиків місцевий житель. У вчиненні злочину він зізнався, хоча благодійні кошти таки встиг витратити на власний розсуд.

- Відомості про дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з визначеною правовою кваліфікацією за ч.1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Тож винуватцю загрожує покарання відповідно до санкції статті аж до позбавлення волі строком до 3 років, - повідомив начальник Новоград-Волинського міськвідділу міліції Сергій Рябошапка.

Інна Вовченко,

Новоград-Волинський МВ

УМВС України в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: Вінничина: органи ...

КОМЕНТАРІ