Співробітники зведеного загону єднають руки юних львів'ян та маріупольчан у дружньому потиску

Співробітники зведеного загону єднають руки юних львів'ян та маріупольчан у дружньому потиску

05.03.15 10:15 0 645
Львівські правоохоронці, захищаючи українську землю від терористів, думають про мир. Вони турбуються про молоде покоління, про майбутнє нашої країни. Крім того, надають допомогу вихованцям дитячих будинків та зводять мости дружби між школярами Львова та Маріуполя.

Командування зведеного загону ГУМВС України в Львівській області, в рамках патріотичного проекту «... Коли ти бачиш об'єднану України», що проводиться під патронатом начальника міліції Донеччини В'ячеслава Аброськіна, відвідали маріупольські школи.

Співробітники міліції привезли з собою малюнки і листи з пропозицією дружби від школярів Львова для їх маріупольських однолітків.

- Ми хочемо, щоб діти мали можливість познайомитися, подружитися, щоб стерти надумані відмінності між Заходом і Сходом України. Ми громадяни єдиної країни, і не має значення - якою мовою ми говоримо. У нас спільне бажання - щоб над головою було мирне небо, а наші рідні та близькі ніколи б не пізнали біль втрати, яку несе з собою війна, - каже командир львівських правоохоронців підполковник міліції Сергій Гривняк.

Це тільки перша ластівка, у найближчих планах у львів'ян - організація екскурсійних поїздок в їх рідне місто. Адже «Місто Лева» по праву вважається культурною столицею України і одним з найкрасивіших міст Європи.

Юні маріупольці з радістю відгукнулися на пропозицію дружби. У свою чергу вони передали правоохоронцям вітання для ровесників зі Львова та висловили сподівання на швидку зустріч з ними.

Крім школи, правоохоронці відвідали дитячий будинок "Центр опіки" і реабілітаційний центр для безпритульних «Республіка Пілігрим». Міліціонери привезли для вихованців не тільки смачні гостинці, а й гарячі привіти від маленьких жителів свого міста. І скрізь їх очікував гостинний прийом і подарунки у відповідь, талановито зроблені маленькими руками. Так, дітвора з «Центру опіки» подарувала львівським міліціонерам оберіг власного вироблення.

Але найкращим подарунком для людей в погонах стала можливість з'єднати дитячі руки в дружньому потиску. У юних львів'ян та маріупольчан одна велика країна, і саме їм належить її зробити квітучою.

Прес-служба ГУМВС України

в Донецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині міліція ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: ...

КОМЕНТАРІ