Делегація Хмельницької області відвідала Хорватію

Делегація Хмельницької області відвідала Хорватію

05.03.15 12:39 0 612
Делегація Хмельницької обласної державної адміністрації взяла участь у Міжнародній економічній виставці VIROEXPO 2015, що пройшла у м. Віровітіца (Республіка Хорватія). Цього року виставка займала 22 тис.кв.м. в приміщенні та на відкритому повітрі. У ній взяли участь 700 учасників із 26 країн світу. Подоляни презентували продукцію українських підприємств, розташованих в області, та туристичну галузь.

Українську експозицію відвідала Президент Республіки Хорватія Колінда Грабар-Кітарович, яка відкрила міжнародний захід та ознайомилася з продукцією українських виробників Хмельницької області. Представники української делегації вручили їй у подарунок коровай із зображенням прапорів двох держав.

Делегація Хмельницької області також мала офіційну зустріч із очільником Віровітічко-Подравської жупанії Томіславом Толушичем. На ній були обговорені шляхи співпраці між двома областями наших держав як економічній сфері, так і освітній, а також надання допомоги, навчання лікарів, що надто необхідні в ході проведення АТО.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ