Іван Бабійчук: «Образ Шевченка є добрим прикладом для українських солдатів»

Іван Бабійчук: «Образ Шевченка є добрим прикладом для українських солдатів»

05.03.15 12:05 0 686
Відзначення 201-річниці від дня народження Тараса Шевченка відбуватиметься впродовж кількох днів. Про це повідомив директор департаменту культури, релігій та національностей облдержадміністрації Григорій Шергей під час засідання оргкомітету, що відбулося під керівництвом виконувача обов'язків заступника голови ОДА Івана Бабійчука 4 березня.

«Цьогоріч, у часі воєнних дій відзначення річниці Кобзаря має особливе значення, - зауважив Іван Геннадійович. - Тарас Шевченко був, є і буде символом української незламності, твердості духу та патріотизму. І наразі саме його образ служить для багатьох наших солдатів добрим прикладом, а його поезія піднімає бойовий дух та вселяє віру в перемогу».

За словами директора департаменту культури,релігій та національностей ОДА Григорія Шергея, Тарас Шевченко завжди закликав до боротьби за свою державу та гостро критикував тих, хто боїться стати проти ворога.

«Славнозвісний заклик Шевченка «Борітеся-поборете!» зараз має стати девізом для кожного свідомого українця, адже тільки в боротьбі ми зможемо захистити Україну від ворога та відстояти свою Незалежність», - констатував Григорій Платонович.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Волині працівники ...
Наступна новина: На Вінниччині працює 22 ...

КОМЕНТАРІ