Івано-Франківщина: громадська рада при Управлінні ДСНС в області розпочала свою роботу

Івано-Франківщина: громадська рада при Управлінні ДСНС в області розпочала свою роботу

05.03.15 10:18 0 610
В Управлінні ДСНС в області відбулися установчі збори та перше засідання Громадської ради при Управлінні, на яких були присутні керівництво Управління ДСНС в області, представники громадських та волонтерських організацій Прикарпаття. Порядок денний включав у себе три питання.

Відкриваючи засідання, начальник Управління ДСНС в області Володимир Чернецький зазначив, що діяльність ради є публічною та відкритою, спрямованою на утвердження демократичних засад громадянського суспільства.

Також згідно порядку денного було визначено кількісний склад Громадської ради та сформовано робочу групу для проведення першого засідання. На ньому більшістю голосів було обрано голову Громадської ради – голову обласної організації добровільного пожежного товариства України Михайла Андрійківа, заступника голови – голову контрольно-ревізійної комісії громадської організації «Клуб екстремальних видів спорту «Вікінг екстрим« Олексія Драпака та секретаря – головного фахівця відділу зв’язків з ЗМІ та роботи з громадськістю Управління ДСНС в області Олександра Прилюка.

Також учасники засідання окреслили ряд проблем, які потрібно вирішувати спільними зусиллями, та визначили пріоритети на майбутнє.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Співробітники зведеного ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ