В Закарпатській області виноградівські міліціонери затримали неповнолітнього злодія,який обікрав своїх сусідів

В Закарпатській області виноградівські міліціонери затримали неповнолітнього злодія,який обікрав своїх сусідів

05.03.15 10:59 0 637
Щоб отримати гроші на розваги, хлопець викрав з чужого гаража велосипед та електролобзик. Правоохоронці, які прибули на виклик, затримали зловмисника по «гарячих слідах».

До чергової частини Виноградівського райвідділу міліції зателефонувала мешканка Виноградова і повідомила про крадіжку. Заявниця розповіла, що з її гаража зник велосипед та електролобзик. На місце пригоди одразу була направлена слідчо-оперативна група.

Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці оглянули місце події та поспілкувались з потерпілою. Господиня дому повідомила, що вранці побачила безлад на подвір'ї і навстіж відчинені двері до її гаража. Заглянувши всередину, жінка виявила зникнення велосипеду марки «Меріда» та електролобзика.

Уважно вислухавши потерпілу, міліціонери отримали опис викрадених речей та розпочали пошук підозрюваного. В поле зору правоохоронців одразу потрапив сусід, 17-річний юнак, який вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. Вчинити крадіжку для нього звична справа.

Як зізнався зловмисник, гуляючи по вулиці він вирішив завітати до сусідів, щоб щось викрасти. Оглянувши подвір'я в пошуках легкої наживи, хлопець розбив замок на гаражі і викрав велосипед та електролобзик. В подальшому все хотів продати, а кошти витратити на розваги, проте не встиг - був затриманий працівниками міліції.

Як повідомив начальник Виноградівського райвідділу міліції Анатолій Шкирта, слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Наразі триває досудове розслідування та, враховуючи «злочинний стаж» зловмисника, вирішується питання про застосування щодо нього найсуворішого запобіжного заходу, а саме тримання під вартою.

Оксана Кобзаренко

Виноградівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ