На Хмельниччині крадій намагався сховатися від наряду ДСО у шафі

На Хмельниччині крадій намагався сховатися від наряду ДСО у шафі

05.03.15 12:30 0 631
Шляхом віджиму пластикового вікна зловмисник проник до приміщення продуктового магазину. Термінове реагування бійців ДСО на повідомлення про спрацювання тривожної сигналізації завадило любителю «легкої наживи» обікрасти торговельну точку.

Близько першої години ночі на пункт централізованого спостереження Державної служби охорони надійшов тривожний сигнал з магазину в центрі Хмельницького, який перебуває під охороною. Отримавши сигнал, чергова пульту негайно передала інформацію найближчому до місця події наряду спецпідрозділу групи затримання ДСО. Держохоронці відреагували миттєво і вже через дві хвилини прибули до об'єкту.

Під час обстеження правоохоронці виявили з тильної сторони магазину відчинене вікно. Для блокування об'єкту було викликано додатковий наряд групи затримання.

Згодом, дотримуючись заходів особистої безпеки, правоохоронці обстежили приміщення. У підсобній кімнаті правоохоронці виявили правопорушника. Поява групи затримання Державної служби охорони виявилась для зловмисника повною несподіванкою, адже він не знав, що об'єкт обладнаний сигналізацією, тож від правоохоронців він вирішив сховатися … у шафі.

На місце події також було викликано слідчо-оперативну групу Зарічанського відділку міліції та власника магазину. Наразі вирішується питання про порушення за даним фактом кримінальної справи.

УДСО при УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ